Buiten onze reguliere openingstijden en in het weekend (zaterdag en zondag) werken wij voor spoeddienst samen met Dental365 Spoed Tandartsen Deventer. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kun je bellen met Dental365 Deventer op tel: 085 - 0189466.

Dental365 Spoed Tandarts Deventer
Adres (klik op het adres voor de routebeschrijving):
Brinkgreverweg 5, 7413 AA Deventer
Volg de borden Dental365 / Tandartsen Centrum Deventer (TCD). In het gebouw neemt u de lift naar de 5de verdieping.
Telefoon:  
085 - 0189466.

Dental365 heeft naast de vestiging in Deventer, ook vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Gouda, Den Haag, Dordrecht en Ede-Wageningen. Binnenkort ook in Apeldoorn en Breda.

Mocht een andere locatie je op dat moment beter uitkomen dan kun je aan de telefoon je voorkeur aangeven. Dental365 kan dan, mits mogelijk, samen met jou kijken welke locatie voor jou de meest geschikte is. Voor meer informatie over de spoeddienst kun je ook kijken op hun website Dental365.nl.

Een aantal zaken waar je ook rekening mee dient te houden, voordat je belt naar Dental365 Spoed Tandarts;

Wat mee te nemen:

·        Bij het bellen: houd je BurgerServiceNummer (BSN) (of van de persoon voor wie je een afspraak wilt maken) altijd bij de hand. Dental365 heeft dit nodig om een afspraak in te kunnen plannen.

·        Je (of de persoon om wie het gaat) dient het verzekeringspasje en een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

·        Je dient je consult en/of spoedbehandeling bij Dental365 direct te voldoen middels pin of creditcard. Je kunt niet contant betalen.

Kosten en vergoedingen:

·        De kosten van een spoedbehandeling zijn gelijk aan de kosten van een reguliere tandheelkundige behandeling. Deze kosten worden door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) bepaald en worden ieder jaar herzien.

·        Er kunnen wettelijk vastgestelde toeslagen gelden i.v.m. de avond-, nacht- en weekenddiensten en tijdens de erkende feestdagen. Informeer hiernaar als je belt.

·        Je ontvangt altijd een nota van Dental365.

·        Indien je een aanvullende tandartsverzekering hebt, kun je de nota achteraf declareren bij je zorgverzekeraar. Voor informatie over vergoedingen vanuit je aanvullende verzekering, dien je je eigen zorgverzekeraar te raadplegen.

·        Kinderen tot 18 jaar die met spoed een tandarts nodig hebben, kunnen de kosten deels maar meestal geheel vergoed krijgen vanuit de basisverzekering. Informeer indien mogelijk wel bij de verzekeraar welke behandelingen en kosten vanuit de basisverzekering voor kinderen tot 18 jaar worden vergoed.

Tot slot:

·        Dental365 heeft geen patiëntendossier van je en kan dit ook niet inzien. Daarom zal Dental365 zich beperken tot het bieden van eerste hulp. Voor eventuele vervolgbehandelingen word je, zoals gebruikelijk, altijd terugverwezen naar ons/je eigen tandarts. Heb je géén eigen vaste tandarts, dan zal Dental365 je verder informeren.

·        Nadat je bij Dental365 een afspraak hebt gemaakt, ontvang je per SMS en per e-mail de bevestiging. In deze bevestiging tref je ook de link naar het anamneseformulier aan. Dit formulier dien je vooraf, voordat je naar de afspraak gaat, online in te vullen. Indien je patiënt bij ons bent, vergeet dan niet onze gegevens op het formulier correct in te vullen. Zonder de gegevens van je tandarts kan Dental365 het behandelverslag en de eventuele röntgenfoto’s niet naar ons/je tandarts sturen.

·        Houd er alsjeblieft rekening mee dat je afspraaktijd bij Dental365 altijd een richttijd is. Dental365 Deventer is een spoed tandartspraktijk. Je wordt verzocht op tijd te komen en er wordt altijd getracht je op tijd te helpen.

Doorgaans lukt dit ook goed. Toch kun je te maken krijgen met uitloop en langere wachttijden omdat vooraf nooit ingeschat kan worden hoe lang een spoedafspraak per patiënt kan duren. Tevens hebben sommige spoedafspraken altijd voorrang. Hierdoor kan het ook voorkomen dat je helaas langer dient te wachten. Dit is bijv. in geval van acute zorg, trauma’s en spoed bij kinderen.

·        Locatie Dental365 Rotterdam (ook wel bekend als Tandartsenpost010) is gevestigd in/bij het ziekenhuis Erasmus MC (ingang “Spoedeisende Hulp”) maar is geen onderdeel van het EMC. Dental365 Rotterdam is een zelfstandige spoedtandartspraktijk.